Η εμπερία του Εxecutive ΜΒΑ δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πλήρες και σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών προσαρμοσμένο στις σημερινές ανάγκες της οικονομίας και των επιχειρήσεων. Επεκτείνεται στην ομαδικότητα και τη συνεργασία μεταξύ των φοιτητών, στην ανταλλαγή απόψεων, ιδεών και εμπειριών αλλά και στη δημιουργία γνώσης που θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο για την επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων.

Από την επιλογή των φοιτητών, που προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και μεταφέρουν διαφορετικό και πλούσιο επαγγελματικό και γνωστικό υπόβαθρο, μέχρι την εκπαιδευτική διαδικασία που ενθαρρύνει την ομαδική δουλειά και τη συνεργασία, αλλά και τη στενή συνεργασία με πολυεθνικές και ελληνικές επιχειρήσεις, όλα συμβάλλουν στην προσωπική ανάπτυξη των φοιτητών. Το ίδιο και οι επισκέψεις, τα ταξίδια και οι άλλες εκδηλώσεις, όπως και ο ιδιαίτερα δραστήριος σύλλογος αποφοίτων που παραμένει στο πλευρό των φοιτητών σε όλη την επαγγελματική τους πορεία και συνεχίζει το έργο του προγράμματος.

Εκδηλώσεις

Το Εxecutive ΜΒΑ διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων τόσο για τους φοιτητές όσο και αποφοίτους, προσφέροντας τη δυνατότητα συνεχούς ενημέρωσης και δικτύωσης με στελέχη διαφόρων κλάδων από την Ελληνική και Διεθνή αγορά.

Στις αρχές του Ιουλίου κάθε έτους διεξάγεται εκτός Αθηνών για δέκα ημέρες ο Θερινός Κύκλος Μαθημάτων με δύο μαθήματα επιλογής (8 ημέρες Χ 5 = 40Ω) με επισκέπτες διακεκριμένους καθηγητές από συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Διεθνής Εμπειρία

Το Διεθνές Πρόγραμμα Εxecutive ΜΒΑ περιλαμβάνει εκπαιδευτικά ταξίδια σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού δίνοντας την ευκαιρία στους φοιτητές να γνωρίσουν τόσο μεγάλες πόλεις, όσο και πολυεθνικές επιχειρήσεις, φορείς και οργανισμούς και να έρθουν σε επαφή με στελέχη από τη διεθνή αγορά.

Φωτογραφίες από Εκπαιδευτικές Εκδρομές, Εκδηλώσεις & Επισκέψεις