Το πληρέστερο πρόγραμμα MBA για στελέχη, που συνδυάζει τη θεωρητική προσέγγιση με τον ρεαλισμό της επιχειρηματικής καθημερινότητας. Το πρόγραμμα σπουδών σε συνδυασμό με τις πρωτοποριακές εμπειρίες που παρέχει όπως το Summer school, ταξίδια σε Ευρώπη και Αμερική, σεμινάρια και πιστοποιήσεις, ήταν η καλύτερη επένδυση για την επαγγελματική μου σταδιοδρομία.

Dimitris PaizisInternational Key Account Manager, Toyota Motor Europe, Απόφοιτος 3ης Σειράς Επανίδρυσης

Το Executive MBA αποτέλεσε όχι μόνο μια ακαδημαϊκή εμπειρία, αλλά και μια καθοριστική επένδυση στο μέλλον μου, εξοπλίζοντάς με τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την αυτοπεποίθηση να επιδιώξω και να επιτύχω τους επαγγελματικούς μου στόχους με επιτυχία.

Γιάννης ΔημάκηςDistrict Manager (Business segment), NOVA, Απόφοιτος 3ης Σειράς Επανίδρυσης

The Executive MBA is a significant investment in knowledge, professional development, and networking. The personal growth resulting from such a program is invaluable and can only be experienced.

Eleni Simou

Ηγεσία, συνεργατικότητα, στρατηγική σκέψη, πειθαρχία και αυτοπεποίθηση είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που μπορεί κάποιος να αναπτύξει μέσα από αυτό το πρόγραμμα. Είναι μια φανταστική εμπειρία ζωής!

Σταύρος ΓεωργακόπουλοςCustomer Team Logistics Manager South East Europe, Customer Planning Manager Greece, Procter & Gamble Hellas Ltd., Απόφοιτος 7ης Σειράς

Το Executive MBA του Πανεπιστημίου Πειραιώς επιτυγχάνει ιδιαίτερα όχι μόνο στο να  μεταφέρει δημιουργικά σε εργαζόμενα στελέχη πρακτικά παραδείγματα απ΄ όλο το φάσμα του επιχειρείν αλλά και να τους καταστήσει οιονεί υποκείμενα συγκεκριμένων επιχειρησιακών και επιχειρηματικών καταστάσεων και λήπτες αποφάσεων μέσα στην πολυεδρική πραγματικότητα όπου δρα μια σύγχρονη επιχείρηση.

Panos LolosCommercial Director, HALCOR, Απόφοιτος 4ης Σειράς

Η επιτυχία του οφείλεται στο ότι αναφέρεται σε στελέχη με σημαντική επαγγελματική εμπειρία και βοηθά τον κάτοχο του να κατανοήσει περαιτέρω και με ευρύτητα τη λειτουργία μιας επιχείρησης: πώς οργανώνεται, πώς δομείται, πώς διοικείται.

Andreas FousterisFinancial Division, A.Manager, Piraeus Bank, Απόφοιτος 9ης Σειράς

Απόλυτα φιλικό περιβάλλον και εξαιρετική συνεργασία με τους διδάσκοντες, η οποία συνεχίζεται και μετά την αποφοίτηση μου.

Κώστας ΚάκαρηςRegional Marketing Manager for Switzerland & Italy, GAC, Απόφοιτος 7ης Σειράς

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, που συνέβαλε αναμφισβήτητα σε ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου.

Βασιλική ΔαμαλούCommercial Head, Roza Hassad Qatar, Απόφοιτη 7ης Σειράς

Ολοκληρώνοντας, θεωρώ ότι το E-MBA του Πανεπιστημίου Πειραιά αποτέλεσε ορόσημο στην εξέλιξή μου ως στελέχους, και από Διευθυντή Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε αυτό που είμαι σήμερα, για αυτό το συστήνω ανεπιφύλακτα τόσο ως εργαλείο, όσο και ως εμπειρία!

Κανάρης Α. ΠαπαναστασόπουλοςΠρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, Carglass® Greece, Απόφοιτος 5ης σειράς

It has been a leadership training, a personal growth and a professional development experience as well.

Matoula VasardaniClient Management Team Coordinator, Private Banking, Credit Suisse, Switzerland